Elev FAQ

Slet min konto

Du kan slette din konto ved at gå til fanen "Min konto" og derefter til afsnittet "Slet min konto" nederst på siden.

Vigtigt
Sletningen af din konto er uigenkaldeligt! Når du trykker slet, vil vi ikke kunne tilbagerulle det.

Alle tilknyttede data (kontakt-, betalings- og bankoplysninger) slettes permanent.
Hvis du ønsker at opsige dit Elevpas, gå til denne artikel. Det er ikke nødvendigt at slette sin konto for dette.