Underviser FAQ

Synlighed af min annonce

Vil du forbedre din annonce? Følg vores teams råd.

Tilføj et billede:
En profil med et billede har 10 gange større sandsynlighed for at blive set. Vælg et billede, der fremhæver din professionalisme og dit job.

Udvid alle afsnit:
Skriv mindst 40 ord i afsnittene "om undervisningen" og "om dig". Ved at inkludere dine færdigheder og erfaringer øger du chancerne for at blive kontaktet af elever.

Vær lydhør:
Svar så hurtigt som muligt på modtagne anmodninger - uanset om du bekræfter eller afviser.

Spørg efter anbefalinger:
For at berolige dine kommende elever skal du ikke tøve med at fremhæve dine tidligere erfaringer. Send linket, der er tilgængeligt via fanen "Evalueringer" eller nederst i din annonce med blokken "Anbefalinger", til dine tidligere elever.

Bed om anmeldelser:
Dine Superprof-elever kan også give dig en anmeldelse via knappen "Anmeldelse" i deres e-mail. Tøv ikke med at foreslå dem dette.

Abonner på Premium-abonnementet for at få mere synlighed