Underviser FAQ

Giv eller modtag en anmeldelse

Som Superprof er det meget vigtigt at få feedback fra dine elever!
Både du og din elev kan efterlade en anmeldelse 7 dage efter, at anmodningen er blevet accepteret.

Hvis du vil skrive en anmeldelse, skal du klikke på knappen "Anmeld" i din e-mail. Din elev kan gøre det samme.

For at optimere din annonce mest muligt kan du sende en påmindelse til dine elever om dette. Jo flere anmeldelser fra elever du har, jo bedre en annonce har du!