,

Elev FAQ

Anmeld en undervisning

Blev undervisningen ikke afholdt, eller der opstod et problem?

Du kan rapportere undervisningen fra dine beskeder:
  • Klik på den pågældende undervisning
  • På de 3 små prikker, der vises "..."
  • "Anmeld et problem"

Du kan anmelde et kursus i løbet af 24 timer efter undervisningens aftalte tidspunkt for at fryse din betaling.

Din rapport vil blive videresendt til vores team, som vender tilbage til dig for at løse problemet. Har du betalt for undervisningen gennem Superprofs platform, vil betalingen fryses, indtil vi har set nærmere på sagen.

👉 Du kan også kontakte os direkte.