Tekniske problemer med videochatværktøjet

Du har valgt onlineundervisning, men du oplever problemer? Ingen årsag til panik! Vi opfordrer dig til at følge nedenstående trin:

Dårlig kommunikation

Kommunikationsproblemer kan være relateret til din forbindelse eller til den person, du taler med.
Vi opfordrer dig til at tjekke din forbindelses hastighed. Hvis du har en dårlig wifi-forbindelse, anbefaler vi, at du:

• 1. Skift til kablet, hvis du sidder på en computer.

• 2. Bruger 4G/5G mobildatatilstand.

• Problem med browseren

Det er muligt at få adgang til kameraet fra forskellige browsere. Der kan dog være inkompatibilitet med Google Chrome på visse versioner af Windows. Hvis dette er tilfældet, anbefaler vi, at du bruger Mozilla Firefox.

Problem med mikrofon eller kamera
    Forslag 1: Rediger dine indstillinger

• 1. Gå til ikonet med de tre prikker og derefter til Indstillinger.

• 2. Gå til fanen enheder, åbn rullemenuen for kamera, mikrofon og lydudgang, og godkend tilladelserne.

• 3. Klik på knappen "Accepter".

• Forslag 2: Rediger tilladelser fra din Google Chrome-browser
  • 1. Gå til din Google Chrome-browser.

• 2. Klik på ikonet med de tre prikker i øverste højre hjørne.

• 3. Klik på indstillinger.

• 4. Klik på Privatliv og sikkerhed.

• 5. Klik på indstillinger for websteder.

• 6. Vælg kamera eller mikrofon, og kontrollér, at dit kamera eller din mikrofon er tilladt, og at Superprof ikke er blokeret af din browser.

• Forslag 3: Ændr tilladelserne i din computers Windows-indstillinger

• Gå til indstillingerne i Windows.

• Gå til Privatliv.

• Kontroller, at kameraadgang for enheden er aktiveret.

• Aktiver indstillingen "Tillad programmer at få adgang til kameraet"

• I afsnittet "Vælg de Microsoft Store-programmer, der kan få adgang til kameraet" skal du aktivere "Windows Search", "Kamera" og "Application Connector".

• Følg de samme trin for mikrofonen.