Administrer mine notifikationer

Du kan administrere dine notifikationer ved at gå til fanen "Min konto." I afsnittet "Notifikationer" kan du aktivere eller deaktivere dem ved at klikke på dem.
Du kan redigere dine notifikationer for:

SMS:
  • Undervisningsnotifikationer: Meddelelser om accept eller afvisning af dine anmodninger og beskeder fra din underviser

E-mail:
  • Kontoaktivitet: Meddelelser om din konto, kontoændringer og abonnement.
  • Undervisningsnotifikationer: Meddelelser om accept eller afvisning af dine anmodninger og beskeder fra din underviser.
  • Tilbud knyttet til mine annoncer: Meddelelser, hvis du også er underviser på platformen.

Da Superprof er et websted, sendes al kommunikation via e-mail. Eventuelle deaktiveringer af meddelelser er medlemmets ansvar.