,

Elev FAQ

Kontakt en underviser

Du har nu udført en søgning, og har valgt en Superprof underviser?
Klik på knappen "Kontakt underviseren" og formulér derefter din anmodning. Hvis du har et ønske om det, eller hvis det haster, skal du ikke tøve med at kontakte flere undervisere!

Giv venligst så mange oplysninger som muligt i din forespørgsel (din tilgængelighed, kursets placering, behov, niveau, forventninger...), så underviseren kan give dig et kvalificeret svar.

👉 Vælg sted: enten ansigt til ansigt eller via webcam.
Når din anmodning er godkendt, kan du vælge datoen for den første undervisning eller gå videre til næste trin.
Udnyt Superprofs beskedfunktion til at præcisere dine behov og mål for undervisningen, for at få det meste ud af din undervisning!