,

Elev FAQ

Bestil en pakke

Underviserne kan tilbyde dig muligheden for at sælge dig flere timer på én gang, som regel til en lavere pris. Disse kaldes pakkeløsninger.
De kan være på 5 eller 10 timers undervisning. Du kan finde oplysninger om prisen på disse pakker enten i afsnittet "Priser" i annoncen eller når du ansøger om en pakke.

Sådan sender du et forslag til en pakke til din underviser:
  • Gå til dine beskeder med underviseren
  • Klik på "Bestil en pakke" nederst til højre og vælg den pakke, du ønsker (5 timer eller 10 timer)
  • Vælg betalingsmetode. Betalingen vil kun blive foretaget, hvis læreren accepterer dit forslag til pakke

Når pakken er accepteret, vil timekreditter blive tilføjet til din konto. For at fratrække timerne skal du planlægge dine lektioner via Superprofs beskeder ved hjælp af knappen "Book en lektion."